Tre snabba till en utställare

Arkitektforum är en mötesplats för affärer under årets Nordic Architecture Fair. Mitt på mässgolvet erbjuds en paviljong där arkitektkontor, städer, kommuner, exploatörer och fastighetsutvecklare kan presentera sina visioner och utvecklingsplaner.

Detta blir en unik mötesplats eftersom Nordic Property Expo med Investeringsforum pågår parallellt med Nordic Architecture Fair. Allt pågår samtidigt, i samma lokaler, och besökarna kan röra sig fritt mellan Investeringsforum och Arkitektforum. Under 2019 knyter vi alltså ihop hela kedjan – från fastighet, bygg och arkitektur till kommuner, vid ett och samma tillfälle.

På Nordic Architecture Fair finns det möjlighet att synas och visa upp projekt tillsammans med kollegor i arkitektbranschen. Vi erbjuder två olika paket, stora eller lilla paketet. För mer detaljerade uppgifter kring paketen: www.nordicarchitecture.se/hem/arkitektforum

Det nystartade kontoret Sunnerö Arkitekter har valt att ställa ut på årets Nordic Architectural Fair. Trots att kontoret inte har funnits så länge finns det mycket erfarenheter och kompetenser samlade i teamet, inte minst med internationella kopplingar. Vi passade på att störa mitt i semestern för att ställa tre snabba frågor till Anna Sunnerö, Arkitekt SAR/MSA.

Varför har ni på Sunnerö Arkitekter valt att ställa ut på Nordic Architecture Fair?

– När hela den nordiska branschen ska samlas i Göteborg är det självklart för oss att vara med. Den nordiska arkitekturscenen har många gemensamma nämnare och vi ser fram emot att ta del av dem!

Vad kan besökaren förvänta sig vid ett besök hos er på mässan?

– Vi är ett progressivt arkitektkontor som drivs av passion och nyfikenhet. Vi kommer att visa på framtidens arkitektur och höjd.

Finns det något annat under mässan, förutom Arkitektforum, som du ser fram emot?

– Jag ser framför allt fram emot att få se och höra om projekt från de andra nordiska länderna och resten av världen!